A nagy falat

Friss topikok

Linkblog

Elindult Nagyfalat testvérblogja, a Cégvezető Blog

2011.01.26. 09:00 Holch Gábor

Útjára indítottam a Nagyfalat testvérblogját, a Cégvezető Blogot. Míg a Nagyfalat a Kínával kapcsolatos tapasztalatokon és javaslatokon nyugszik, a Cégvezetőben vezetési ismeretekről, feladatok kiosztásáról és bekéréséről, cégstratégiáról és motivációs kérdésekről lesz szó.

Íme a Cégvezető Blog rövid bemutatkozása:

Cégvezetésről, vezetési módszerekről százával jelennek meg a könyvek, sajnos azonban éppen a cégvezetőknek nincs idejük elolvasni és a gyakorlatba ültetni őket. Nemzetközi vezetési tanácsadóként az a dolgom, hogy ezt megtegyem. Röviden és célratörően, mert a gyakorló üzletembernek erre van ideje és szüksége. A Cégvezető Blog tíz év, két kontinens és vagy száz nemzetközi cég személyes tapasztalatát sűríti gyakorlati tanácsokká.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyfalat.blog.hu/api/trackback/id/tr72605440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása